Salade Folle / den fjollede salat - Birgit Frederiksberg
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 20 minutter
Ingredienser (4 personer):
1/2 fintsnittet icebergsalat
8 tynde skiver bacon
12 skiver flutes
16,halve valnøddekerner
100g blå ost
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 250C.
- Læg bacon på bagepapir i bradepande, samtidig lægges flutes på separat folie ved siden af.
- Rist bacon til sprødt.
- Tag flutes ud når de er gyldne.
- Lav lidt hvidløgsolie af 1-2 fintrevne hvidløg samt olivenolie.
- Smør hvidløgsolien på dine flutes inden servering.
Dressing:
2 spsk. rødvinseddike
4 spsk. eddike
1 tsk. dijonsennep
1 knust fed hvidløg
Anretning:
Læg salat på tallerkner.
Del bacon i mindre stykker og drys over salaten.
Osten smuldres og fordeles sammen med valnødderne på tallerknerne.
Tilføj dressing.
Pynt med tre brødcroutoner på hver tallerken.