Røget laks på rødbedebund - Birgit fra Frederiksberg

Ny
Hurtig at lave

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 15-20 minutter 

Ingredienser:

2 mellemstore rødbeder

4 skiver god, koldrøget laks

4 spsk. god, økologisk mayonnaise

2 tsk. fintrevet peberrod

Salt og peber

40g mandelflager 

Basilikum til pynt

Godt brød

Fremgangsmåde:

  • Dagen før: Kog rødbederne 10-15 minutter og lad dem afkøle i vandet.
  • Pil skallen af og gem rødbederne i køleskab til dagen efter.
  • Rør mayonnaise med peberrod, citron, salt og peber.
  • Rist mandelflagerne lysebrune på en tør pande.



Anretning:

Læg 6-8 tynde skiver rødbede på hver tallerken.

Placer en skive laks herpå.

Kom lidt peberrodscreme på.

Drys med ristede mandler.

Pynt med lidt basilikumkviste.

Server med godt brød.

Del med