Røde thai linsefrikadeller - Liv fra Amager

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 60 minutter

Ingredienser

200 g røde splitlinser

2 æg

3-4 forårsløg

1 tsk. chili

2 fed hvidløg

2 tsk. revet ingefær

1 spsk. soya

3 spsk. rød karry

2 dl. hvedemel

salt og peber

olivenolie

Fremgangsmåde

  • Kog linserne i ca. 10 minutter. De må ikke koge helt ud, der skal stadig være lidt bid i.
  • Når linserne er færdigkogt, hældes overskynde vand fra.
  • Slå æg ud i en skål og bland med linserne.
  • Skær forårsløg i ringe, hak chili fint, pres hvidløg, riv ingefær og vend det i skålen.
  • Vend derefter soya og rød karry i skålen og tilsæt mel, salt og peber.
  • Lad farsen stå i køleskabet i en halv time.
  • Varm en pande op med olivenolie og steg som flade frikadeller.
Del med