Pasta med pesto - Mela fra Vesterbro

Ny
Hurtig at lave

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 15 minutter

Ingredienser:

400-500 gram pasta (eller spaghetti)

6 håndfulde persille

60 g solsikkekerner

80 g parmesanost

1 fed hvidløg

6 spsk. olivenolie

Pestoen smages til med salt og peber



Man kan også bruge andet grønt til at lave pestoen (brændenælder, skvalderkål eller løgkarse)

 

Fremgangsmåde

Pestoen

  • Kom ingredienserne i en i en blender og blend det, indtil pestoen har den ønskede tekstur. 
  • Rør olivenolie i lidt efter lidt. Pestoen skal være tyk.
  • Smag den til med salt og peber.

     

Pasta

  • Kog pastaen. Brug pakkens anvisning.
  • Dræn det meste af vandet fra, men lad lidt vand dække bunden af gryden. Hæld pestoen i lidt efter lidt og rør det godt rundt i et par minutter, imens der fortsat tilføres mere pesto, indtil sovsen danner en hinde om pastaerne.



Så er der pasta med pesto.

Fotograf
www.freepik.dk
Del med