Pasta med pesto - Mela fra Vesterbro
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 15 minutter
Ingredienser:
400-500 gram pasta (eller spaghetti)
6 håndfulde persille
60 g solsikkekerner
80 g parmesanost
1 fed hvidløg
6 spsk. olivenolie
Pestoen smages til med salt og peber
Man kan også bruge andet grønt til at lave pestoen (brændenælder, skvalderkål eller løgkarse)
Fremgangsmåde
Pestoen
- Kom ingredienserne i en i en blender og blend det, indtil pestoen har den ønskede tekstur.
- Rør olivenolie i lidt efter lidt. Pestoen skal være tyk.
- Smag den til med salt og peber.
Pasta
- Kog pastaen. Brug pakkens anvisning.
- Dræn det meste af vandet fra, men lad lidt vand dække bunden af gryden. Hæld pestoen i lidt efter lidt og rør det godt rundt i et par minutter, imens der fortsat tilføres mere pesto, indtil sovsen danner en hinde om pastaerne.
Så er der pasta med pesto.
Fotograf
www.freepik.dk