Marinerede bønner m. rejer (traditionel fransk forret) - Birgit fra Frederiksberg

Ny
Hurtig at lave

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 10 minutter (hvis bønnerne er optøede, gør det natten over i køleskabet)  

Ingredienser:

400g frosne haricot verts (optøede)

200g rejer (frosne/kogte)

1 lille, hakket rødløg

Lidt hakket persille (pynt)



Dressing:

1 fed knust hvidløg

2 spsk. rødvinseddike

4 spsk. olie

Salt/peber

Godt brød

Fremgangsmåde:

  • Optø bønner og dryp dem af.
  • Læg bønner på 4 tallerkner.
  • Dryp rejerne af og drys henover bønnerne.
  • Tilsæt lidt hakket rødløg på toppen.
  • Dryp et par dråber dressing på (gem overskydende).
  • Anret med persille.

Server med godt brød.

Hvis man undlader rejer, kan man i stedet servere det som tilbehør til kød, fugl eller fisk.

Del med