Marinerede bønner m. rejer (traditionel fransk forret) - Birgit fra Frederiksberg
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 10 minutter (hvis bønnerne er optøede, gør det natten over i køleskabet)
Ingredienser:
400g frosne haricot verts (optøede)
200g rejer (frosne/kogte)
1 lille, hakket rødløg
Lidt hakket persille (pynt)
Dressing:
1 fed knust hvidløg
2 spsk. rødvinseddike
4 spsk. olie
Salt/peber
Godt brød
Fremgangsmåde:
- Optø bønner og dryp dem af.
- Læg bønner på 4 tallerkner.
- Dryp rejerne af og drys henover bønnerne.
- Tilsæt lidt hakket rødløg på toppen.
- Dryp et par dråber dressing på (gem overskydende).
- Anret med persille.
Server med godt brød.
Hvis man undlader rejer, kan man i stedet servere det som tilbehør til kød, fugl eller fisk.