Kylling i thaikarry - Birgit fra Frederiksberg
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 30-40 minutter
Ingredienser:
280g kyllingefilet i strimler
2 hakkede løg
3 hakkede fed hvidløg
2-3 spsk. olie (evt. sesamolie)
2 hakkede gulerødder
2 spsk. god karry, evt. Madras
2 tsk. rød karrypasta
1 kyllingebouillonterning
1 dåse kokosmælk
2 porrer i skiver
1 bakke bønnespirer
Salt og peber
Frisk koriander
Basmatiris
Evt. nanbrød
Fremgangsmåde:
- Kom olie på en lidt dyb pande.
- Svits karryen af og tilsæt derefter løg, hvidløg og gulerødder.
- Kom kokosmælk, karrypasta og bouillonterning i panden og lad det koge op.
- Kom kylling og porrer i og lad det få et opkog.
- Kom bønnespirer i til sidst og lad det simre kort.
- Smag til med salt og peber.
Server på basmatiris med frisk koriander og evt. lunt nanbrød.