Kylling i thaikarry - Birgit fra Frederiksberg

Ny
Aftensmad

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 30-40 minutter 

Ingredienser:

280g kyllingefilet i strimler

2 hakkede løg

3 hakkede fed hvidløg

2-3 spsk. olie (evt. sesamolie)

2 hakkede gulerødder

2 spsk. god karry, evt. Madras

2 tsk. rød karrypasta

1 kyllingebouillonterning

1 dåse kokosmælk

2 porrer i skiver

1 bakke bønnespirer

Salt og peber

Frisk koriander

Basmatiris

Evt. nanbrød



Fremgangsmåde:

  • Kom olie på en lidt dyb pande.
  • Svits karryen af og tilsæt derefter løg, hvidløg og gulerødder.
  • Kom kokosmælk, karrypasta og bouillonterning i panden og lad det koge op.
  • Kom kylling og porrer i og lad det få et opkog.
  • Kom bønnespirer i til sidst og lad det simre kort.
  • Smag til med salt og peber.

Server på basmatiris med frisk koriander og evt. lunt nanbrød.

Del med