Italiensk inspirerede tigerrejer - Birgit fra Frederiksberg

Ny
Aftensmad

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 40 minutter 

Ingredienser:

400g frosne, rå tigerrejer

2 hakkede løg

3 fed hakkede hvidløg

2 porrer i skiver

6 hakkede tomater

1 hønsebouillonterning

1 dl. hvidvin

2 dl. fløde

Lidt olie til panden

Salt/peber

2 kviste, hakket basilikum

Basilikum til pynt

Godt brød



Fremgangsmåde:

  • Optø rejerne natten over i køleskab.
  • Pil skallen af rejerne og del dem på midten.
  • Varm en pande op.
  • Svits løg og hvidløg let.
  • Kom porrer og tomater på panden og lad dem stege lidt med.
  • Kom bouillonterning, hvidvin, fløde og basilikum på og lad det simre i 5 minutter.
  • Kom rejerne i og lad dem simre med til de er røde (det tager cirka 2-3 minutter).
  • Smag til med salt og peber.

Pynt med basilikum og server med brød. 

 

 

Del med