Italiensk inspirerede tigerrejer - Birgit fra Frederiksberg
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 40 minutter
Ingredienser:
400g frosne, rå tigerrejer
2 hakkede løg
3 fed hakkede hvidløg
2 porrer i skiver
6 hakkede tomater
1 hønsebouillonterning
1 dl. hvidvin
2 dl. fløde
Lidt olie til panden
Salt/peber
2 kviste, hakket basilikum
Basilikum til pynt
Godt brød
Fremgangsmåde:
- Optø rejerne natten over i køleskab.
- Pil skallen af rejerne og del dem på midten.
- Varm en pande op.
- Svits løg og hvidløg let.
- Kom porrer og tomater på panden og lad dem stege lidt med.
- Kom bouillonterning, hvidvin, fløde og basilikum på og lad det simre i 5 minutter.
- Kom rejerne i og lad dem simre med til de er røde (det tager cirka 2-3 minutter).
- Smag til med salt og peber.
Pynt med basilikum og server med brød.