Farverig efterårs-/vintersalat - Birgit fra Frederiksberg
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 10 minutter
Ingredienser:
2 mini romainesalathoveder
1 pose sugarsnaps
1 stor appelsin
100g valnøddekerner
10 tørrede abrikoser
1 bakke brombær
Dressing
1 spsk. sherryvineddike
4 spsk. valnøddeolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kog sugarsnaps i 30-60 sekunder og afkøl derefter i koldt vand.
- Dryp sugarsnaps af og skær dem i halve.
- Skyl salaten og snit den groft.
- Skræl din appelsin og del den i både.
- Skær appelsinbådene i 3-4 stykker.
- Skær abrikoser 3-4 stykker.
- Pisk dressingen sammen.
Anretning:
Kom salaten på et fad.
Kom appelsin, abrikos og sugarsnaps på.
Bland let med et par skeer.
Dryp dressingen over.
Pynt med valnøddekerner og brombær.
Perfekt og smukt tilbehør til både fisk og kød. Passer desuden godt til julemiddagen.