Farverig efterårs-/vintersalat - Birgit fra Frederiksberg

Ny
Hurtig at lave

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 10 minutter 

Ingredienser:

2 mini romainesalathoveder

1 pose sugarsnaps 

1 stor appelsin

100g valnøddekerner

10 tørrede abrikoser

1 bakke brombær

Dressing

1 spsk. sherryvineddike

4 spsk. valnøddeolie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog sugarsnaps i 30-60 sekunder og afkøl derefter i koldt vand.
  • Dryp sugarsnaps af og skær dem i halve.
  • Skyl salaten og snit den groft.
  • Skræl din appelsin og del den i både.
  • Skær appelsinbådene i 3-4 stykker.
  • Skær abrikoser 3-4 stykker. 
  • Pisk dressingen sammen.



Anretning:

Kom salaten på et fad.

Kom appelsin, abrikos og sugarsnaps på.

Bland let med et par skeer.

Dryp dressingen over.

Pynt med valnøddekerner og brombær.

Perfekt og smukt tilbehør til både fisk og kød. Passer desuden godt til julemiddagen.

Del med