Efterårssalat - Lisbet fra Vesterbro
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 40 minutter
Ingredienser
50g hasselnødder
4 pærer
6 porrer
En pose grønkål
Olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Bag hasselnødderne i ovnen ved 180C i 8 minutter. Hvis du foretrækker nødderne uden skal, så gnub dem fri i et viskestykke, når de er færdigbagt.
- Fjern stængler og hak grønkålen groft, skær porrerne ud i ringe og skær pærerne i både.
- Steg porrerne i lidt olivenolie til de er bløde og har fået en smule farve. Tilføj grønkålen og pærerne. Steg til grønkålen er blevet blød og har fået en fin grøn farve og til pærerne er bløde udenpå, men beholder sit sprøde indre.
- Put det hele inklusiv hasselnødder i en skål og server.
Fotograf
By Freepik