Ungarsk champignonpaprikash - Krisztina fra Amager
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 55 minutter
Ingredienser
400-500g svampe
2 mellemstore løg
Olie
2 spsk. mel
200 ml. creme fraiche
Krydderier: paprika, salt, peber
Nyd den med ris eller pasta ved siden af
Nyd det med ægte østeuropæisk stil, og hav også syltede agurker på siden
Nyd det med ægte østeuropæisk stil, og tilsæt ærter til risene
Fremgangsmåde
- Skær svampene i skiver.
- Opvarm olie i en stor gryde på middel varme.
- Smid det hakkede løg og svits i 2-3 minutter, indtil det er gennemsigtigt.
- Fjern herefter gryden fra komfuret, drys paprikakrydderiet i og rør svampene i.
- Sæt tilbage på komfuret og drys med salt og peber.
- Tilføj ca. 200 ml. vand, dæk derefter med låg og lad det simre i 40 minutter.
- Bland melet med cremefraiche til der ikke er klumper og spæd det op med 1 dl. vand.
- Når svampene er bløde, røres cremefraiche i, og når den har opnået den ønskede konsistens slukkes der for varmen.