Ungarsk champignonpaprikash - Krisztina fra Amager

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 55 minutter

Ingredienser

400-500g svampe

2 mellemstore løg

Olie

2 spsk. mel

200 ml. creme fraiche

Krydderier: paprika, salt, peber

Nyd den med ris eller pasta ved siden af

Nyd det med ægte østeuropæisk stil, og hav også syltede agurker på siden

Nyd det med ægte østeuropæisk stil, og tilsæt ærter til risene

Fremgangsmåde

  • Skær svampene i skiver.
  • Opvarm olie i en stor gryde på middel varme.
  • Smid det hakkede løg og svits i 2-3 minutter, indtil det er gennemsigtigt.
  • Fjern herefter gryden fra komfuret, drys paprikakrydderiet i og rør svampene i.
  • Sæt tilbage på komfuret og drys med salt og peber.
  • Tilføj ca. 200 ml. vand, dæk derefter med låg og lad det simre i 40 minutter.
  • Bland melet med cremefraiche til der ikke er klumper og spæd det op med 1 dl. vand.
  • Når svampene er bløde, røres cremefraiche i, og når den har opnået den ønskede konsistens slukkes der for varmen.
Del med