Pasta med svampe - Alfred fra Vesterbro
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 35 minutter
Ingredienser
500 gram pasta
200 gram champignon
1 dl belugalinser
3 hele æg
2 fed hvidløg
½ stk. chili
150 gram parmesanost
2-3 spsk. olivenolie
Persille til pynt
Fremgangsmåde
- Skyl belugalinserne og tilbered dem som anvist på pakken. De skal nok koge i cirka 20 minutter.
- Rens og snit champignon i kvarte og hak hvidløg og chili fint.
- Pisk derefter æggene sammen og riv 100 gram parmesan ned i æggemassen.
- Bring gryden med vand til pastaen i kog (husk at tilsætte salt).
- Rist champignonerne i lidt olie på en pande til de er gyldne og tag dem så af panden. Panden skal du fortsat bruge.
- Skru ned for varmen til lav temperatur og tilsæt 1 dl. vand fra pastaen.
- Når panden er kølet lidt af og er lun, tilsættes æggemassen sammen med chili og hvidløg. Panden må endelig ikke være for varm.
- Si vandet fra pastaen, når den er færdig og vend den over i æggemassen.
- Giv det hele et enkelt minut på varmen. Pynt med persille.
Fotograf
Foto: Freepik