Pasta med svampe - Alfred fra Vesterbro

Ny
Nem at lave

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 35 minutter 

Ingredienser

500 gram pasta 

200 gram champignon

1 dl belugalinser

3 hele æg

2 fed hvidløg

½ stk. chili

150 gram parmesanost 

2-3 spsk. olivenolie

Persille til pynt

 

Fremgangsmåde

  • Skyl belugalinserne og tilbered dem som anvist på pakken. De skal nok koge i cirka 20 minutter.
  • Rens og snit champignon i kvarte og hak hvidløg og chili fint. 
  • Pisk derefter æggene sammen og riv 100 gram parmesan ned i æggemassen.
  • Bring gryden med vand til pastaen i kog (husk at tilsætte salt).
  • Rist champignonerne i lidt olie på en pande til de er gyldne og tag dem så af panden. Panden skal du fortsat bruge.
  • Skru ned for varmen til lav temperatur og tilsæt 1 dl. vand fra pastaen.
  • Når panden er kølet lidt af og er lun, tilsættes æggemassen sammen med chili og hvidløg. Panden må endelig ikke være for varm.
  • Si vandet fra pastaen, når den er færdig og vend den over i æggemassen.
  • Giv det hele et enkelt minut på varmen. Pynt med persille. 
Fotograf
Foto: Freepik
Del med