Linsedhal - Krisztina fra Amager

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 45 minutter

Ingredienser

1 spsk. olie

2 stk. løg

2 fed hvidløg

400g røde linser

2 dåser hakkede tomater (ca. 800 ml.)

1 dåse kokosmælk (ca. 400 ml.)

1 bouillonterning (eller din egen krydderiblanding)

Krydderier: karry, oregano, salt, gurkemeje

Valgfrit: frisk koriander til topping

Valgfrit: Tilføj yderligere kikærter eller kidneybønner for en større og mere nærende portion

Nyd det med ris eller dit valg af brød

Fremgangsmåde

  • Opvarm olie i en stor gryde på middel varme.
  • Smid det hakkede løg i og svits i 2-3 minutter, indtil det er gennemsigtigt.
  • Herefter tilsættes hvidløget.
  • Tilsæt herefter linserne og rist dem, mens du tilsætter krydderierne.
  • Bagefter er det bare at tilsætte dåser med tomat og kokosmælk.
  • Tilsæt ca. 150-200 ml. varmt vand og bouillonen. Rør i det af og til.

Det er færdigt, når linserne er bløde.

Del med