Grøntsagsdumplings - Rikke fra Nørrebro

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 60 minutter 

Ingredienser:

Dumplings:

1 pakke gyozadej 

200 gram tofu

200 gram champignon 

200 gram spidskål

2 gulerødder

2 forårsløg

3 fed hvidløg

1 lille stykke ingefær

2 spsk. soya

2 spsk. sesamolie

Sauce:

120 ml. soya

60 ml. risvineddike

1 tsk. sesamolie

2 fed hvidløg, hakket

1 stk. ingefær, hakket

Fremgangsmåde:

  • Start med at hakke løg, ingefær og hvidløg og svits det på panden i sesamolie.
  • Tilføj derefter hakkede champignoner, gulerødder, forårsløg og spidskål.
  • Smuldr tofuen med fingrene og svits det sammen med grøntsagerne.
  • Tilføj soya og lad det stege i 5-10 minutter til vandet fra grøntsagerne er fordampet. 
  • Tilføj en spiseske fyld i midten af dejen. Put lidt vand hele vejen rundt i kanten af dejen og fold den henover fyldet, så det ligner en halvmåne. Lav viftefold henover dumplingen og pres kanterne sammen, så fyldet ikke falder ud. 

Der er mange forskellige måder at forme dumplings på, så du kan også prøve dig frem og finde din egen metode :) 

Del med