Glosuppe med kikærter - Johan fra Valby

Ny
Vegetarisk

SværhedsgradOOOO

Tid: 60 minutter 

Ingredienser

2 løg

2 fed hvidløg

2 gulerødder

1/4 knoldselleri

1 skefuld tomatpuré

2 skefulde soltørrede tomater i olie

Ca 1 liter grøntsagsbouillon (Herbamare er bedst)

Olivenolie til stegning

1 dåse kikærter

1 tsk sød paprika

1 tsk salt

Et par stænk olivenolie

Ca. 200 g pasta 

Lidt basilikumblade til pynt

Fremgangsmåde

  • Skær alle grøntsagerne groft ud, og steg dem af. Tilsæt tomatpuréen, så den også steges med.
  • Dæk grøntsagerne med bouillon, tilsæt soltørrede tomater og lad grøntsagerne koge møre. Det tager ca. 20 minutter.
  • Til slut blendes suppen helt glat. Tilsæt mere bouillon, hvis den er for tyk, og smag til med salt og peber. 
  • Imens suppen koger, hældes væden fra kikærterne, og de duppes tørre. Så vendes de med olivenolie, sød paprika og salt og bages i ovnen i ca. 25 minutter. 
  • Kog også pastaen al dente. 

Server suppen med pasta, kikærter og friske basilikumblade. 

Del med