Blomkålskarry - Julie fra Nørrebro

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 30 minutter  

Ingredienser:

1 Blomkål,

1 dåse kikærter,

2 dåser kokosmælk,

2 små løg,

3 fed hvidløg,

3 tsk. tomatpuré (mere kan tilsættes efter behov),

1 tsk. garam masala,

1 tsk. stødt koriander,

1 tsk. karry,

Salt, peber og evt. chili. 

Serveres med ris, peanuts, lime, frisk koriander og evt. mango chutney

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200°C varmluft.
  • Skyl og snit blomkålen til små buketter og bland dem i et fad med den ene dåse kokosmælk og  salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 15 min, mens saucen laves.
  • Snit løg og hvidløg, og steg i lidt olie. Tilsæt tomatpuré, krydderier og den anden dåse kokosmælk og rør rundt til det tykner. Smag til og tilsæt evt. mere krydderi.
  • Kog risene
  • Når blomkålen er færdig i ovnen hældes det over i saucen. Lad det simre under middel varme og tilsæt kikærter

Retten er klar til servering!

 

Del med