Bagt hokaidogræskar med feta og græskarkerner - Orla fra Vesterbro

Ny
Vegetarisk

Sværhedsgrad: OOOO

Tid: 40 minutter (inkl. forberedelse) 

Ingredienser

1 stk. hokkaido græskar (alternativt butternut squash) 

200 gram feta (tilpas mængde til din smag)

50-100 gram græskarkerner

Olie

Evt. majstacoskaller for at have lidt knas til retten.



Fremgangsmåde

  • Vask dit græskar godt, så kan du beholde skrællen på. På den måde går intet til spilde og skrællen kan sagtens spises.
  • Del græskaret på midten og skrab kernerne ud. Skær græskaret i skiver eller del det i tern på 1-1,5 cm i tykkelsen.
  • Fordel græskarskiverne/-ternene på en bageplade og bag i 30 minutter. Hæld olie, salt og peber over. Græskarskiverne bages i ovnen, til de er møre. Fordel feta, hakkede græskarkerner (enten fra græskarret eller fra købt pose) og eventuelt lidt persille ud over.
  • Hvis du har tacoskaller, så hæld fyldet i tacoskallerne og nyd den knasende konsistens sammen med de dejligt møre græskarstykker.

Nu er retten klar.

 

Del med