Bagt hokaidogræskar med feta og græskarkerner - Orla fra Vesterbro
Sværhedsgrad: OOOO
Tid: 40 minutter (inkl. forberedelse)
Ingredienser
1 stk. hokkaido græskar (alternativt butternut squash)
200 gram feta (tilpas mængde til din smag)
50-100 gram græskarkerner
Olie
Evt. majstacoskaller for at have lidt knas til retten.
Fremgangsmåde
- Vask dit græskar godt, så kan du beholde skrællen på. På den måde går intet til spilde og skrællen kan sagtens spises.
- Del græskaret på midten og skrab kernerne ud. Skær græskaret i skiver eller del det i tern på 1-1,5 cm i tykkelsen.
- Fordel græskarskiverne/-ternene på en bageplade og bag i 30 minutter. Hæld olie, salt og peber over. Græskarskiverne bages i ovnen, til de er møre. Fordel feta, hakkede græskarkerner (enten fra græskarret eller fra købt pose) og eventuelt lidt persille ud over.
- Hvis du har tacoskaller, så hæld fyldet i tacoskallerne og nyd den knasende konsistens sammen med de dejligt møre græskarstykker.
Nu er retten klar.